Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Gjestebok

Jeg setter stor pris på en liten hilsen her i gjesteboka mi. Håper du kan bruke et par minutter på å skrive noen ord. Plass for dette finner du nederst på siden. Koselig om du legger igjen navn og gjerne adresse også. Vennlig hilsen Rune
Hjemmesiden har fått en ny leverandør, derfor stemmer ikke datoene for hilsenene. De strekker seg over et tidsrom fra 2013 til nå.

Klikk her for å skrive noen ord

Ole Tangen

25. juli 2022
Hei Rune!
Takker for koselig besøk hos deg.Ute i hagen med fine skulpturer,nydelig utsikt og koselig prat i verkstedet. Tusen takk for fine tegninger ,fint å se noe av arbeidet ditt, flott . Fortsatt fin sommer ønsker vi deg.Mange hilsener fra Halvor og Irene.Ole og Berit.

Marit Belgum

4. mai 2022
Veldig mye fin rosemaling

Martin

1. mars 2022
Helsing Martin.

Marit Belgum

2. januar 2022
Jeg maler rosemaling fra Valdres. Leter etter et lite skrin jeg kan rosemale til oppbevaring av bunadsølv.

Judy Velde Weiss

25. oktober 2020
Love watching you paint. Your work is beautiful! Takk for sharing your artistic gifts.
Hjemmeside: Minnesota

Rose

16. oktober 2020
Hei Rune, I just found you on YouTube, and your introduction to rosemaling was the most instructive I have found for someone like me who is just learning. I am originally from Norge, and recently I decided to try to learn this style of painting. So thank you for your YouTube clip. Cheers from Australia.
Hjemmeside: Australia

Danielle Carlson

7. august 2020
Hello, Rune! I am really enjoying looking through your rosemaling. You are my inspiration!

Arden Neustaedter

28. april 2020
Greetings from Canada Rune. Your painting is outstanding and I have enjoyed perusing your website and the pictures that were posted of your work on facebook! It would be wonderful to visit your studio and see your work in person!

Nancy Lopez

28. april 2020
Your work is lovely! Greetings from Idsho, USA

Peg Beilfuss, Wisconsin

28. april 2020
Tuan’s talk for sharing your talents. Your Rosemaling and painting is phenomenal.

Susan Bosell, USA

28. april 2020
Your artwork is so very beautiful. Thank you for sharing it.

Donna McManus

28. april 2020
Hilsen Rune from Maryland, USA.

Jenny Thorsen

28. april 2020
Hei sann det er barnebarnet ditt Jenny. Jeg ser alt det flotte du har laget og tenker at du er veldig flink og talentfull. Det er alltid gøy å være på værkstedet ditt og se hva slags flotte ting du har laget.

August Burås-Storø Øien

28. april 2020
Guds fred! Tusen takk for vakre fat med rosemaling og ønsket motiv - et stort stykke arbeide som ble så meget flott! Takker for vennlig og fine brevvekslinger over E-post. Ser frem til eventuelle flere gode kjøp hos Dem i fremtiden! Stå på, Norge trenger Dem!

Jan E.Kristiansen. Skjeberg

28. april 2020
Shalom Shalom "Brother" Rune...Nice to see from your website here...i really did'nt know this, about all your different ability's...but now i see you are "professionales" deluxe he he...so a big ROSE for you...not so "often" we meet but i appreciate you and your peacefull work...Many Greetings from an old friend..

Paweł

28. april 2020
Serdeczne pozdrowienia i podziękowania z Polski wysyła mały Paweł

Tone J. Marstein Benjaminsen

28. april 2020
Takk for en hyggelig samtale. Det er fantastiske arbeider du har utført, både rosemaling, treskjæring og malerier. Og tusen takk for tips om restaurering av arvegodset.

Eli Sollied Øveraas

28. april 2020
Hei Rune! For et fantastisk stykke arbeid du har laget til meg! Jeg ble kjent med dine produkter gjennom denne flotte nettsiden din, og gjennom hyggelig telefonsamtale bestilte jeg en kaketine som skulle være en gave til min svigerdatter. Det var et imponerende stykke arbeid og helt i tråd med mine ønsker! Jeg takker og er deg svært takknemlig!

Eli Sollied Øveraas

28. april 2020
Hei Rune! Takk for en fantastisk nettside som imponerer og inspirerer oss som vet å sette pris på godt håndverk! Jeg kom i kontakt med deg gjennom nettsiden din, og via telefon sa du ja til å lage en rosemalt kaketine til meg. Det er veldig hyggelig å komme i kontakt med en så positiv og engasjert person, og så imøtekommende når det gjaldt mitt ønske om en kaketine. I dag hentet jeg den rosemalte kaketinen, og jeg ble helt overveldet! Et fantastisk flott rosemalt produkt som jeg skal gi til min svigerdatter i 40-års gave. Jeg er veldig fornøyd og takker deg av hele mitt hjerte for dette flotte arbeidet!

Dag og Ragnhild Thomassen,Skien

28. april 2020
Først vil vi få takke for et alle tiders koselig besøk i ditt verksted! Det var både kjempegøy å se alt det vakre du lager,og interressant å høre hvordan du jobber fram til ferdig produkt. Og mens vi ble servert kaffe,og vi kom fram med vårt ønske om ,at du skulle rosemale en tallerken,men med et motiv i midten,som du bare fikk noen foto av,var vi utrolig spente! da du svarte ja til jobben,og vi dro hjem,følte vi oss sikre på å få et fint resultat om noen uker. Da vi kom for å hente den ferdigmalte tallerkenen,var vel både jeg og du spente. Jeg på resultatet,du på min mening og reaksjon. Men kjære Rune Rosemaler,det kunne jo ikke få blitt flottere!!! Nå ser vi på kunstverket ditt daglig,mens vi venter på å bringe den tallerkenen over til Canada,som en gave. Og vi gleder oss SÅ til å overlevere det til mottageren. Det er kort og godt utrolig flott utført!! TUSEN TAKK for at du ga oss denne muligheten! Du fortjener all mulig ros. Dessuten var du en svært interressant person å samtale med,og ble et hyggelig bekjentskap. God sommer,og evig takk.

Anne Kjersti K. Holmedal

28. april 2020
Hei! Enda en gang har vi hatt gleden av å kunne overlevere amerikanske slektninger gave med førsteklasses rosemaling fra Telemark, det ble ikke noe dårligere resultat nå enn sist. Mottakerne ble mer eller mindre stumme av beundring over den flotte kaketina med personlig inskripsjon, en flott gave å få for norsk-amerikanere med sterke røtter til Telemark. En rosemalt gave med signatur Rune Nesher er noe alle kan ønske seg, så jeg kommer gjerne tilbake med flere bestillinger ved en senere anledning.

Mette

28. april 2020
Hei Rune Rosemaler. Jeg er imponert! Dette er i sannhet en utrolig vakker hjemmeside,- bugnende som et overflødighetshorn! Man blir fristet til å se alt. Dyktig håndverksarbeid, kombinert med estetisk sans og kreativitet, - da må resultatet bli bra! Du er en allsidig kunstner, Rune Rosemaler. Vennlig hilsen Mette fra Tønsberg.

Gudrun Kristine Ovedal

28. april 2020
Hei Rune. Det var veldig moro å kome over denne heimesida. Så mykje flott arbeid du har, det var imponerande å "vandra" rundt i bileta på heimesida di. Så flott at du lyfter fram den gamle Telemarkskulturen og lagar ditt eige uttrykk av dette. Veldig flott arbeid - og til stor inspirasjon for andre "kulturberarar"!

elles

28. april 2020
hei rune leuk dat je even in de jernvare winkel langs kwam. Je maakt mooie kunstwerken met rozenmaling.

almura@online.no

28. april 2020
Har vært inne på sia di og er veldig imponert over din allsidighet og kunst. Driver selv på hobbybasis med tredreing, men savner inspirasjon.

Kari Engdal

28. april 2020
Hei Rune. Jeg er den lykkelige eier av den svarte sengen du rosemaler for flere år siden. Den grønne du malte til oss er solgt. Vi fikk barnebarn og trengte familie køyre.Den grønne sengen befinner seg fremdeles i Telemark og det er gledelig.Du har ikke noe planer om å ha kurs i rosemaling. Det er et ønske fra meg.

Katja

28. april 2020
Ich freue mich, dass mich meine Kollegin Marita auf diese wunderschönen und speziellen Arbeiten aufmerksam gemacht hat. So vielfältig und jedes Werk für sich einzigartig gibt es kein zweites Mal. Viele Grüße aus Berlin.

Eva Niklasson, Påskallavik

28. april 2020
Varmt Tack Rune, för all glädje, värme och kärlek Du förmedlar genom Din konst! Jag önskar Dig och Din familj En God och fridefull Jul, samt ett Gott Nytt 2015!

Ulf Snidaruffe Hillermyr

28. april 2020
Hej, Rune, jag har tittat igenom alla dina sidor och jag måste säga att jag är djupt imponerad av allt du har gjort, du är en fulländad konstnär vad du än tar dig för, mycket imponerande, jag kommer tillbaka och tittar och jag skall rekommendera andra att denna förträffliga sida, detta är något som alla borde se tycker jag, jag är tacksam att du tog kontakt med mig och visade detta, du får ha det så gott och lycka till framöver med ditt förträffliga arbete.

Terje

28. april 2020
Hei Rune. Hytta i Risberget, Finnskogen ble veldig flott etter at du ble helt ferdig.Ikke mange i Norge som har en slik løsning på sin hytte som dette. Bra kombinasjon med kreativ maler og ikke minst eier.

Liv Karlsson

28. april 2020
Har hvert innom din side og beundret din fine Rosemaling m.m. ja dette er noe du kan. Ser i Østlendingen at du er og maler i Risberget.Har en masse mønster, gamle sjablonger og en del fargepulver som jeg ikke lenger bruker, lurte på om du kunne være intrisert i noe av det da jeg ikke lenger maler. Bor på Hornmoen om du er i Elverum Likvernveien 404 mot starmoen flyplass.

Terje

28. april 2020
Hei Rune og takk for sist. Lykke til med prosjektet på hytta i Risberget, Finnskogen. Så langt så ser dette veldig flott ut. Tar resten av bildene så snart du blir ferdig med alt.

Liv Helen Pettersen

28. april 2020
Hei,og takk for sist! Det ble en koselig dag i verkstedet ditt. Har kommet vel hjem til Egersund med den flotte kubbestolen etter en tur innom både Lillesand og Lindesnes :-) Er kjempefornøyd med stolen og den fantastiske rosemalingen din. Du er utrolig flink til å male. Lykke til på neste Dyrsku! Fortsatt God Sommer! Hilsen fra Okka By, Liv Helen

Angelique

28. april 2020
Hallo Rune, elke dag kijk en geniet ik van de schaal die zo prachtig beschilderd is. Het was ook interessant om in je studio te mogen rondkijken en getrakteerd te worden op Noorse koekjes en verhalen over het schilderen, Telemark, de Noorse en Nederlandse taal. Heel erg bedankt, we genieten nog even van het Nissedal, vele hartelijke groeten en tot ziens!

Gro og Hans

28. april 2020
Hilsen fra Nederland! Vi har planlagt en tur til Treungen/Telemark igjen. Vi gleder oss aa treffe deg i uka #24-2014 (9 tom 15 juni)

Marit Grammeltvedt

28. april 2020
Hei Rune! Jeg er veldig fornøyd med at jeg kom over din nettside og at jeg bestemte meg for å ta kontakt med deg. Du er kjempe flink og inspirerende! Jeg gleder meg til å gi bort det rosemalte vegguret i gave til mine foreldre. Ikke se bort i fra at det dukker opp en ny bestilling i fremtiden. Kjempe fornøyd. vennlig hilsen Marit

Katrine Skauge

28. april 2020
Hei igjen! Vil bare si at vi er så fornøyd med medisinskapet! Jeg var sikker på at jeg kom til å like det etter å ha sett de andre arbeidene dine, men det ble om mulig enda flottere enn jeg hadde sett for meg. Tusen takk! Vi gleder oss til å gi det til Mamma og Pappa i julegave! Ha en nydelig julefeiring! Hilsen Katrine

Mathias NorabbergLarsson,Kyrkjebygda

28. april 2020
...hei,har sittet en stund i dag og tatt en titt på arbeidene dine igjen.Det er trivelig og prisverdig at noen ildsjeler holder fine,gamle tradisjoner i hevd.Etter mi smak har du utrolig mye vakkert håndverk.Har kansje litt ekstra interesse av rosemaling og treskjæring,da min mor i sine godt voksna dager begynte å pusle litt med rosemalingholdt vel på ca. 15år,før "parkinson" overtok styringa av penselhanda hennes.I yngre år holdt jeg ganske mye på med treskjæring selv,gikk et treukers kurs her på skolen i Kyrkjebygda,holdt av en som hette Hans Kyrkjerud fra Flatdal.Han dode desverre altfor ungsnaue seksti år etter som jeg husker.Hjertet svikte,han fikk hjerteinfarkt under åpningsfesten for atelieet til Terje Grøstad,som var en av hans nærmeste naboer i bakkene opp mot nutheim.Jeg var selv tilstede der den kvelden.Men,ihvertfall,takk for titten på sidene dine,virkelig flotte...!!

Hilsen Katrine fra Lindås

28. april 2020
Hei! Takk for hyggelig telefonsamtale! Jeg er så imponert over arbeidene dine! Spesielt imponerende er det at du er så flink med så ulike motiver, både rosemaling, naturbilder, villdyr, husdyr, portrett og karikaturtegninger. For ikke å snakke om treskjæring. :-) Vi gleder oss til å se medisinskapet vi har bestilt! Det kommer til å passe perfekt inn på hytten til mine foreldre.

Fam Fleger - Atrå / Tinn

28. april 2020
I går kveld kom kubbestolen vi bestilte i hus og vi er MEGET godt fornøyd. Du har gjort en kjempejobb Rune. Tusen takk for et fremragende håndverksprodukt.

Eva Niklasson

28. april 2020
VILKEN VACKER HEMSIDA! Och OTROLIGT VACKERT HANDARBETE! Jag kommer att besöka Treungen mellan den 18:e och 25:e november, och hoppas då innerligt att jag får möjlighet att besöka Er! Regniga, men "varma" Hälsningar från

Rita og Hans-Dieter

28. april 2020
Vi var på jakt etter en fin kubbestol, og da oppdaget vi denne fremradende nettsiden din og din nydelige håndverksprodukter. Nå er stolen bestilt og vi ser med stor spenning frem til å hente den hjem til Atrå i Tinn kommune.

Kev

28. april 2020
Sender komplimenter for hjemmeside og dyktig arbeid! =D

Yvette van ]Herwijnen & Hasan Altin

28. april 2020
Rune, tusen takk again for the wonderful welcome sign (with three languages: welkom, hosgeldin, velkommen) and plateau. We wanted to give the plateau as a gift, but after seeing how beautiful it was, we decided to keep it for ourselves! We cant wait to see the fruit bowl. You are a great artist!

Thorunn

28. april 2020
Utrolig flott arbeid Rune, du er en flott kunstner. Hilsen Thorunn(firkløveren:)

Anne Kjersti Kristvik Holmedal

28. april 2020
Hei! Jeg vil takke for rask service og et fantastisk flott resultat! Den rosemalte bollen til det amerikanske brudeparet vil nok stå i høysetet på gavebordet, og jeg her 200% overbevist om at de vil bli begeistret over en så fin presang fra Norge. Du er kjempeflink, og jeg er full av beundring :)

Dorothy Johnson

28. april 2020
Greetings from Arizona......The letter and pictures came yesterday..Mange Takk!! It was a bonus for me on our trip to Telemark last summer when Tom visited the silversmith and you were painting in her studio! Fun to see your studio and lovely paintings....the kubbestuhls (sp) especially intrigue me. I've done very little rosemaling lately. Since we winter in Arizona I golf twice a week and enjoy that. We are very fortunate to enjoy both Minnesota and Arizona. Thanks again and also for alerting me to your web site. Sincerely, Dorothy J.

Thor Ramstad alias Ovnsthor

28. april 2020
Hei Rune Jeg kjenner ikke deg og du kjenner ikke meg, men jeg kunne svært gjernebli kjent med deg.Fordi: Jeg synes du har noen fantastiske produkter både treskjæringen og ikke minst rose/naturbilder. Dessuten kan jeg godt tenke meg å kjøpe en rosemalt kubbestol av deg, gjerne en slik en med gaupemotiv på. Kan du antyde en pris på både stol, rosemaling og gaupemotiv. Hvis du har tid til å snakke med meg om dette ville jeg bli svært glad. Mitt mobilnr. er 45012447 og mailadressen min får du automatisk med denne meldingen. Med overbegeistret hilsen Thor Ramstad

ingunn, expert

28. april 2020
Heisann og takk for sist :) måtte jo inn og se her :) eg e veldig imponert, nokka ordentlige mester verk . Hilsen Ingunn

Britt E Ekre :) Rauland

28. april 2020
HEI Rune! Fin internettside du har,og ikkje minst mykje flott arbeid :)

Kjersti Holm

28. april 2020
Hei Rune!! Takk for sist og TUSEN takk for tegninga av Ingo!!! Jeg gleder meg til å prøve på å spikke han. Takk for sist på kurset også. Vi har hat en travel sommer med masse besøk og jobbing på "farmen".Klem fra Kjersti

Janna en Bas Schoonrok

28. april 2020
Hei Rune, Gro & Hans brought us the dish you painted for us. We are very happy with this unique piece from Norway. It has a nice place in our living.

Gro & Hans van Herwijnen (Fossum)

28. april 2020
Neste gang vi er i Norge kommer vi paa besoek igjen og tar med oss Nederlandske vafler (stroopwafels) til kaffen.

Gro & Hans van Herwijnen (Fossum)

28. april 2020
Hei Rune! Dit jaar zijn we met onze vrienden Janna & Bas bij je op bezoek geweest. Het was weer heel gezellig en je ontvangst was, zoals gebruikelijk, zeer gastvrij en gezellig. Onze vrienden waren ook onder de indruk van je werk en zochten meteen een mooi wandbord uit om door jou te laten beschilderen. Wij kochten een fruitschaal voor op onze nieuwe tafel en hij staat prachtig!! Eerder bestelden wij: een dienblad, een kubbestol, een naambord, bekers met naam en we zijn er nog iedere dag heel blij mee en erg trots op. Deze mooie, typisch Noorse traditionele, producten sieren onze huiskamer en geven deze een aparte sfeer! Dank voor je mooie werk!

Marita

28. april 2020
Hei Rune, mach weiter so. Das sind brilliante Arbeiten. Die Vielfalt Deiner Tätigkeit ist immer wieder beeindruckend. Meine "trefigur" erinnert an einen interessanten Besuch in Deiner Werkstatt. Das kann ich nur jedem empfehlen.Herzliche Grüße Marita aus Tyskland

Bjørn Brokeland

28. april 2020
hei Rune du har mye fint her da , vi ses på Seljord igjenn til høsten kansje God påske.

Vidar Eriksen

28. april 2020
Ja, dette er noe av det flotteste jeg har sett på lenge: For det første, en høgst presentabel internettside, utsmykket med nydelige detaljer fra egne arbeider og i de friskeste farger og sort/hvitt. Dernest et rikelig utvalg motiver av mennesker, dyr og natur. Da jeg besøkte ditt atlie fikk jeg og vite at du gjerne tok i mot forslag med skisser og fotografier fra kundene dine, slik at deres personlige preg og ønske kunne komme til sin rett. Ja, Rune om ikke du har nok å gjøre så må det være fordi folk ikke kjenner til deg!

Lynn

28. april 2020
Hej Rune, nu får du en hilsen fra Danmark , som ligger badet i strålende sol, så Flemming , Oscar og jeg skal nu en tur i haven; hav det godt til vi ses igen til Påske. Stor Hilsen fra Lynn

Jeanette Holm

28. april 2020
Hei Rune! Så utrolig kreativ du er! Det var en glede å se igjennom det du har gjort. Masse hilsner fra Jeanette

Martha

28. april 2020
Hei! Takk for at jeg fikk besøke deg på verkstedet ditt! Utrolig gøy å se noe av det flotte du lager. Takk for god kaffe og en hyggelig prat. Stikker gjerne innom en tur igjen ved en senere anledning :)

unni

28. april 2020
hei hei du husker vel ikke meg,men sitter og beundrer bildene dine.flotte ting.hilsen unni
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn